Hogyan tudnám megjavítani az erősítőm?
A törtènet a következő:
Az erősítő (uher series 22) leesett ès megsèrült a nyák valamint kèt gomb, nos ebből orvosoltam a nyák törèsèt amenyire lehetett de az erősítőröl távozó jel nagyából olyan erős mintha teljesen a telefonom jelèt hallanám a hangládákra kötve. Próbáltam másik telefonal, másik hangládával, a tünet változatlan. Miután leesett rögtön szètkaptam hogy megnèzzem mi a helyzet belülről úgyhogy azt kizárhatjuk hogy a törött nyák darab valahova odaèrt ahova nem kellett volna.
Fènykèpeket küldthetek emailben ha van rá igèny.
"orvosoltam a nyák törèsèt amenyire lehetett"
A válaszhoz tudni kellene hogy ez az orvoslás pontosan mit is jelent.
Meg azt hogy milyen jellegű és mértékű a NYÁK sérülése és az hogyan érinti az áramkör egyes részeit.
Ha vezetősáv is szakad azokat is meg kell javítani, stb.
- Leesett
- NYÁK megsérült
- Két gomb megsérült
- Orvosoltam
- Nem működik
Ennyiből kellene megmondani a tutit... Komolyan gondoltad ezt? :)
Figyu nem vagyok villanyszerelő az 1.-s vagyok mechatronika szakon (9.es lennèk ha magyarban tanulnák)
Azèrt írtam hogy küldök kèpeket emailban ha szüksèges mert tudom hogy szüksèg van rá ahhoz hogy valami okosat lehessen mondani a kèrdèsemre
A nyákból letört egy kos darab ezt visszaragasztottam ès össze cineztem ott ahol kell ezt a hibát megfelelően orvosortam (rámèrtem mindenre)
Ezt a lekezelő hozzáálást meg kèrlek ragd el valahova egy sarokba
" orvosoltam a nyák törèsèt amenyire lehetett"
Hát ez nem volt jó ötlet. Szerviz lett volna a jő ötlet.
Mondjuk a totel.hu Budapesten.
Vagy nem sikerült jól a NYÁK javítás, vagy más baja is van. Ezt így látatlanba lehetetlen megtávjavítani.
Kép az jól jönne. Rakd fel egy képmegosztóra, szerintem senki nem fogja emiatt megadni az email címét. Pl.: [link]
Ugye a nyák lehet több rétegű is...
Szervizes téma, ezt így csak élőnem lehet kinyomozni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!