Van egy régi vezetékes telefonunk. Évente kb egyszer keres azon valaki (az is általában téves 😆), tehát gyakorlatilag nem használjuk! Ma pont csörgött és nagyon rosszkor. Úgy gondoltam, hogy mellé teszem a kagylót. Árt? Több!
Ártana ez a telefonnak, hogyha napokig így lenne?
Illetve nem tudom pontosan, hogy ez hogy van, de nekünk csak azért van a vezetékes telefon, mert az internetnek van valami köze ehhez.
Szóval nem tudom, hogy ha pl kikapcsolnám a telefont, akkor nem lenne internet sem?
Ezért gondoltam, hogy csak mellé teszem a kagylót...
Ezeket is el magyarázhatnátok, hogyha tudjátok.
Ma valami közvéleménykutató féle cégtől hívott egy hölgy, de nagyon rosszkor. És az elkövetkező napokban sem fogok ráérni.
Nyugodtan ki is húzhatod a telefont. Lesz internet úgy is.
Nekem is van vezetékes telefon bekötve, de készülék nincs, még a számot sem tudom, mert sosem használtam. Csak azért van, mert így sokkal olcsóbb, mint ha csak tv+internet lenne bekötve.
Akár magát a telefonkészüléket is kihúzhatod, de csak a kagylót is, és berakod a kagylót a fiókba. Úgy nem zúg, és mindig foglaltnak jelzi a számot.
Valszeg a csomag telefonnal olcsóbb (nekünk is), de magához az interneteléréshez nincs köze, még akkor sem ha azon jön a net (régen volt ez, ma már nem elterjedt szerintem), mert a telefon előtt van egy elosztó, ami a telefonhoz meg a modemhez viszi a jelet.
és mivel hívsz másokat?
az nem kerül pénzbe?
nálunk a vonalas telefonnal bárkit ingyen hívunk, ezért van meg.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Elnézést kérek a késői reagálásért, nem volt időm korábban írni.
Végül magából a telefonból húztam ki a vezetéket. Valóban nem érintette az internethozzáférést.
Köszi a segítséget! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!