Hogy fordulhatott elő, hogy egy teljesen más számmal beszéltem, mint amit kiírt a telefonom?
Figyelt kérdés
Felhívtam pár perce a párom, aki helyett egy idős nő vette fel a telefont. Azt hittem hogy valami kavarodás történt, bocsánatot kértem és megkértem, hogy egyeztessünk telefonszámot, hogy biztosan jót hívtam-e. Diktáltam amit a telefonon kiírt és ami párom telefonszáma évek óta (26*****) és a felénél közbe vágott hogy nem, neki 53***** a száma és ő most is ezen beszél.
Hogyan lehet, hogy egy teljesen más számmal beszéltem, mint amit kiírt a telefonom? Hogy kapcsolhattak így félre?
2020. okt. 22. 11:42
3/4 anonim válasza:
Régen rengeteg ilyen volt, a vezetékes telefon telefonkönyvéből hívtam a nagymamám még gyerekként. Pont egy idős nő vette fel, mondom "szia nagyi", erre azt se tudja mi van, meg én se. Megállapítottuk, hogy téves hívás, majd ugyan úgy a telefonkönyvből ugyan azt a bejegyzést felhívtam, akkor már tényleg a nagyi vette fel. Manapság már nem jellemző, de ezek szerint mégis előfordul.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!