Mi történhetett az instagramommal?Feltörték?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy jött egy felkiáltójel, hogy ismeretlen PC jelentkezett be, ****varos, HU közeléből, erre bejöttek ilyenek is, hogy pl Hamilton, Canada-bol is volt bejelentkezés, azóta persze kijelentkeztettem a többit, és megváltoztattam a jelszavam.Mi lehetett ez?2022. jan. 25. 06:39
2/7 anonim válasza:
Nem tortek fel, hanem megszereztek a jelszavadat valahogyan. Valtoztass jelszot minden olyan helyen, ahol ugyanazt a felhasznalonevet es/vagy e-mail cimet hasznaltad, futtass viruskeresot a gepeden es a telefonodon is.
3/7 A kérdező kommentje:
De miért kellett a jelszavam?
2022. jan. 25. 08:48
4/7 anonim válasza:
Mert sokan ugyanazt a jelszot hasznaljak mindenhova. Ha megvan a jelszo, be lehet vele lepni pl. a gmail-re, adott esetben onnan kibanyaszni milyen mas helyeken hasznalod, a vegen akar a banki adataidat is megszerzik.
5/7 A kérdező kommentje:
Csinálni amúgy nem csináltak semmit rajta ahogy lattam
2022. jan. 25. 09:36
6/7 anonim válasza:
Akkor mazlid volt, nem voltal ertekes celpont. Mindenesetre nezd vegig a beallitasokat, a helyreallitashoz hasznalt telefonszamot, az e-mail cimet, az e-mail fiokod beallitasait.
7/7 A kérdező kommentje:
Lehet paranoid vagyok, de lehet hogy egy ismerősöm akarta megnézni kivel mit beszélek?
2022. jan. 25. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!