Hívás privát számról?
Figyelt kérdés
Hívogatnak. Egy darabig felvettem, de csak távolinak tűnő érthetetlen és nem kellemes hangokat hallottam. Zaklatás szintjéig emelkedett a száma, volt, hogy egy nap 8-10 hívás is volt sorozatában.
Olyan a munkám, hogy a telefont fel kell hogy vegyem. Ez után nem vettem fel ezeket a hívásokat, mára már ritkulnak, de nem szűntek meg. Bevallom kíváncsi volnék rá, hogy ki és miért teszi ezt velem.
Flottás telefonom van, van-e rá lehetőség, hogy lenyomoztassam ki az aki hívogat?
2022. jan. 23. 14:46
1/2 anonim válasza:
jelentsd a rendőrségen, szolgáltatótól biztos kikérik, ha zaklatásként teszed meg a feljelentésként.
2/2 anonim válasza:
Engem csak egyszer hívtak fel. Egy konstans háttérzajban mintha egy 11-14 év körüli lány beszélt volna a távolban, de nem lehetett érteni mit mond, már ha egyáltalán nekem beszélt, de arra látszólag nem reagált ha én beszéltem hozzá. Többé nem fordult elő. Valószínűleg ezek zsebből induló hívások, a faruk elnyomja a telefont a farzsebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!