Normális hogy ennyi ideig vámolják?
Figyelt kérdés
Rendeltem ebay-ről egy terméket kicsit több mint egy hónapja (nem is olyan olcsón), trackingen azt írja hogy december 29.-én megérkezett a hubuda sorting centerbe és azóta semmi információ nincs róla, volt már ilyen valakinek? mert nekem ez nem nagyon tűnik okénak főleg úgy hogy december 7. -e volt a várható kiszállítás utolsó napja..2022. jan. 13. 19:05
1/5 anonim válasza:
Akkor december nyolcadikán kellett volna írnod az eladónak. Ha lejár az idő, én azonnal reklamálok. Olyankor vagy újraküldik, vagy visszafizetik a pénzt.
Nézd meg hogy ennyi idő után még tudsz-e írni neki. Ha nem, akkor végső megoldásként megpróbálhatod a paypal-nál felnyomni, egyszer kellett ilyesmihez folyamodnom, és pár nap alatt visszaadták a pénzt.
2/5 anonim válasza:
Felkéne őket hívni és bemondani a tracking id-t vagy amit kaptál az ebayról. Az az igazság, hogy egész egyszerűen lopnak. Tehát valaki simán elviszi a cuccod. Én a feljelentés hangoztatásán is gondolkoznék.
4/5 anonim válasza:
Simán normális, nekem 2 hónapig ültek a csomagomon... Végül megjött.
5/5 A kérdező kommentje:
Elírtam véletlen nem december hanem január 7.-e volt a várható kiszállítás utolsó napja szóval annyira azért még nincs túl nagy csúszás csak kicsit furcsa hogy több mint két hete magyarországon van és semmi.
2022. jan. 13. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!