Ez valami katasztrófa, lehet hogy egy egész konténer összetört?
Rendeltem Nokia 2.4-es telefonra üvegfóliát először az Alza-tól. Törötten érkezett, de mivel karácsonykor nem bontottam ki, mert ajándék lett volna, mire kiderült, nem akarták visszafeizetni. Felháborító, azt mondták eltelt két hét, ezért nem csrélik. Miközben ki se volt bontva, és a csomag nem sérült mégis törött volt benne a fóliaüveg. Ráadásul mindezt 5-szöri levélváltás után találták ki, miután képeket kértek tőlem. Akkor miért dolgoztattak, ha eleve nem fizetnek.
Ezután ugyanezt megrendeltem EMAG-tól. Most vettem ki csomagautomatából, kinyitom és szintén törött. Eszem megáll. Ráadásul manapság mindenhol on-line rendelés van nem személyes átvét, de egyébként se láttam még olyant sose, hogy egy futár megvárná, amíg kibontod, az nem feladata. Rendelek mondjuk 12 dolgot egy csomsgban, és futár szépen megvárja míg mindegyiket előtte kibontom? Merthogy ezt javasolják. Hát ki az a hülye futár, akinek erre van ideje? És eleve a futár ne nézze az én személyes dolgaimat. Valahogy nincs ez így jól, és mindig a vevő szívja meg.
Utolsó hülyeséget beszél. A GLS simán megvárja pl. ha ki akarod bontani, és aláírás előtt is akár.
Jó múltkor nekem a macskakaját beraktàk egy 2x nagyobb kartonba, amit csak fóliàval töltöttek ki, persze a nagyobb ki is szakadt a kisebb mentén. Ott a GLS mondta, h bontsam ki. Hiàba mondtam h úgyis rendben van, mondta h nem, bontsam ki, úgy tiszta, ha megsérült akkor át sem adja papíron.
Megnéztem, nem volt sérült a tartalom rèsze csak a külső karton.
Mondjuk a Zooplus lesz.ja kb. írsz hogy sérülten érkezett, és küldenek újat. Max odaírják h ha nem használnád fel így a macskakaját akkor kérik h adományozd egy menhelynek…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!