Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hívták úgy valaha a Média...

Hívták úgy valaha a Média Markt üzletet hogy Saturn?

Figyelt kérdés

És ha igen, akkor hol helyezzem ezt el időben?

Vagy mi volt a Saturn?

2021. dec. 29. 10:26
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Igen, hívták úgy. Nem emlékszem, hogy mikor pontosan, de szerintem olyan 12 éve. A cég hivatalos neve, ami a cégnyilvántartásban szerepel egyébként Media Markt Saturn Holding Magyarország Kft.
2021. dec. 29. 10:42
 2/13 anonim ***** válasza:
53%
nem, az a saturn az a fukar volt szerintem. durván 10-12 éve volt ilyen szerintem.
2021. dec. 29. 10:42
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

2012.11.01-én tünt el a saturn.

Eltűnik a Saturn Magyarországról - 24.hu

2012. 10. 21. 15:35

Megszűnnek a Saturn elektronikai üzletek Magyarországon. Helyükön Media Marktok lesznek november elsejétől - tájékoztatta a Media Markt Saturn Holding Magyarország Kft. a Pénzcentrumot.

Németh Csongor, a Media Markt magyarországi ügyvezető igazgatója a lépést azzal indokolta, hogy a gazdasági környezet adta kihívások az eddiginél is átgondoltabb, racionálisabb stratégiát és döntéseket követelnek meg a kereskedelmi cégektől.

A Saturn és a Media Markt elektronikai áruházlánc egyaránt a német Metro-csoporthoz tartozik, azokat a Media Markt Saturn Holding fogja össze. A holding 1997-ben nyitotta meg első áruházát, Magyarországon az év elején 21 áruházat üzemeltetett, 16 Media Marktot és 5 Saturnt.

Az ígéretek szerint a lépés nem jár együtt létszámleépítéssel és nem befolyásolja negatívan a beszállító cégekkel eddig kialakított kapcsolatokat sem.

A vásárlókat semmilyen módon nem érinti az átalakítás, ideiglenes jelleggel sem zár be egyetlen üzlet sem.

A Saturn áruházakban korábban vásárolt, de a jövőben esetlegesen garanciális javításra vagy cserére szoruló műszaki eszközökkel a jövőben a Media Markt áruházak foglalkoznak – írja a Pénzcentrum.

2021. dec. 29. 10:56
 4/13 A kérdező kommentje:
Ez volt a reklámban hogy: "a fukar mindenségit" ?
2021. dec. 29. 10:58
 5/13 A kérdező kommentje:

Mert a Média Markt szlogenje volt egy ideig az, hogy "hülye az aki nem ünnepel".

És ez nem tetszett az embereknek.

2021. dec. 29. 10:59
 6/13 anonim ***** válasza:
Németországban még mindig vannak Saturn áruházak. Közös a tulaj a Media Markt-val. Győrben az Árkádban volt Saturn, szerintem egy kicsit magasabb színvonalat képviselt mint a Media Markt. Úgy látszik erre itthon nem volt igény.
2021. dec. 29. 11:02
 7/13 A kérdező kommentje:
Szerintem én voltam már ebben a Saturn üzletben, de csak a szatyorra emlékszem. 😥
2021. dec. 29. 11:05
 8/13 A kérdező kommentje:
Elképzelhető hogy a Shopmarkban a Határ úton az a nagy Média Markt üzlet egykor a Saturn volt?? 🤔🤔
2021. dec. 29. 11:09
 9/13 anonim válasza:
Én a Fórumban lévőre emlékszem, hogy Saturn volt
2021. dec. 29. 11:17
 10/13 A kérdező kommentje:

Ez megmagyarázná hogy ezért jártunk az Eurocenterbe.

Nem tudom mit vehettünk ott ha nem hajszárítót...

2021. dec. 29. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!