Miért romlanak el?
Figyelt kérdés
A fülhallgatóim mindig el romlanak pedig nagyon vigyázok rájuk, egyszer vettem egy márkásabb fülhallgatót de az is el romlott, 1 vagy 2 hétig szoktak működni, be kéne szereznem egy bluetooth fülhallgatót?2021. dec. 26. 07:54
2/9 anonim válasza:
Valamit nagyon rosszul csinálsz. Nálam a kínai szarok is évekig jók szoktak lenni.
3/9 anonim válasza:
Ez lehet hülyeség amit mondani fogok, de nekem pl. mindig is sokáig bírták a fülhallgatóim. Általában mindig is Samsung fülhallgatóm volt, azok simán bírták 1,5 évig. Aztán vettem egy új telefont, aminél el is kezdtem használni azt a samsung fülhallgatómat, amit a réginel is használtam. Pár hét múlva tönkrement a fülhallgató. Aztán vettem új fülhallgatót, az is pár hét múlva tönkrement. Ezt így jópárszor eljátszottam, de minden fülhallgató hamar tönkrement. Mármint nekem is van bluetoothos fülhallgatóm, de szeretem ha van vezetékesem is tartalékban, ezért is erőlködtem vele. Aztán vettem egy új telefont, és egy samsung fülhallgatót. A fülhallgató még mindig mükszik. :D De annak a régi telefonomnak volt is néhány problémája, végül ezért is vettem újat, szócal nem tudom, hogy lehetséges-e, hogy valahogy az vágta tönkre a fülhallgatóimat, viszont nekem annyi fülhallgatóm összesen nem volt soha az életemben, mint amennyit ahhoz a telefonhoz vettem. Szóval lehet eközött nincs összefüggés, csak furcsállom. De amúgy van egy 10 ezres bluetoothos fülhallgatóm, ami 2,5 éve bírja már. Pedig jó párszor leejtettem már. Szerintem megéri, sok helyzetben kényelmesebb a bluetoothos fülhallgató.
4/9 anonim válasza:
Nekem egy olcsóbb JBL vált be. Már évek óta csak ilyet használok, mert átlagban 2-3 évet kibírnak úgy, hogy a munkahelyemen 8-10-12 órát használom minden nap.
Most T160 van, de lényegében megegyezik a T110,T100 típusokkal.
5/9 anonim válasza:
2016 májusa óta használom ugyanazt a fülest, amit az akkori iphoneomhoz adtak.
6/9 A kérdező kommentje:
3# Nálam is ez lehet a probléma
4# Köszönöm
2021. dec. 26. 15:31
7/9 Hintalow válasza:
A használat módja is fontos, azért váltottam vezetéknélkülire én is, mert az elmúlt 10 évben nem volt egy olyan vezetékes fülhallgatóm sem (az ezer forintos canyon-tól a 20 ezres sennheiserig) aminél az egyik vagy mindkét fele ne némult volna el. Egyszerűen a csatlakozónál megtörik a kábel, mivel nadrágzsebben hordom a telefon és ahogy megyek a folyamatos mozgástól a lábamnál egy idő után elfárad benne a fémszál.
Vezetéknélkülivel nincs ilyen gondom :)
8/9 Hintalow válasza:
Azt kihagytam, hogy max 1 évig bírta mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!