450 mbps router jó vagy érdemesebb erősebbet vásárolni?
Attól függ hogy mire kell.
Gyakorikérdésekhez kiváló.
#3 teljesen jogos!
Másrészt nem kérdés hogy kell új, hisz milibites (mbps) van neki, az már nagyon lassú.
Én legalább gigabiteset vennék wifi 6-al. Egy routert nem pár évre veszel, sokak 5-10 évig ugyanazt használják, lehet hogy most épp elég, de az új TVk szinte mindegyike 4Ks és rengeteg okos eszköze van (és lesz is)az embereknek és ezt a routernek rendesen tudnia kell kezelni.
Már az alap internetcsomagok is 100+ Mbit/s sebességűek, legtöbb városban már most olcsón elérhető gigabites net.
Az azt jelenti,hogy 450mb/s (maximum 450mb másodpercenként) lesz a maximum wifi,internet sebességed.Elég,ha nincs ettől nagyobb sávszélességű interneted.
Nekem pl 1gb/s internetem van,nekem nagyon lekorlátozná kevesebb mint a felére a sebességét annak amim van és feleslegesen fizetnék annyit a nagy sávszélességű internetért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!