Arduino Starter Kitet, vagy Student Kitet vegyek tanuláshoz?
Figyelt kérdés
A Student Kitben van Mérő eszköz (54 euró), de a Starter Kitben több darab van egyes dolgokból és tankönyv is, viszont mérő nincs (80 euró).
Szerintetek melyiket kellene vennem?
#Arduino #Student kit
2021. dec. 22. 16:18
1/9 Szirty válasza:
Amelyik jobban érdekel.
Linket nem közöltél az illető kitekről így nem tudni mi is van benne pontosan.
Ha neked a tankönyv a lényeges, vedd meg azt. Mindenféle mérő shield modult vehetsz hozzá utólag is. Ezer féle van.
Én nem venném a könyvet, a neten elérhető minden infó amiből megtanulhatod. Legfeljebb kicsit több energiát kell belefektetni. De annál maradandóbb lesz.
3/9 A kérdező kommentje:
Kitek* (autójavító)
2021. dec. 22. 21:06
4/9 Ypszilon1980 válasza:
Ezekben sem sok modul van, nem éri megvenni egyiket sem szerintem vagy nem ezt. Vannak olyan kitek, amikben több modul van, az jobban megéri. Ellenállásokat meg led-eket olcsón itthon máshonnan is megkapsz. Persze, ha semmid sincs hozzá otthon, akkor azt vedd amelyik tetszik, de én a könyvet nem kérném, van egy csomó példaprogram és a neten találsz mindenféle leírást, megoldásokat.
5/9 anonim válasza:
Kezdőként én a kettő közül a starter kitet ajánlom. Jól elvezet az elején.
6/9 anonim válasza:
Egy normális multimétert azért szerintem érdemes mellé venni, lehet kapni 5-6000 Ft-ért. Ha van módod rá, érdemes krokodilcsipeszes mérőket is venni hozzá.
7/9 A kérdező kommentje:
2021. dec. 24. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!