Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Arduino Starter Kitet, vagy...

Arduino Starter Kitet, vagy Student Kitet vegyek tanuláshoz?

Figyelt kérdés

A Student Kitben van Mérő eszköz (54 euró), de a Starter Kitben több darab van egyes dolgokból és tankönyv is, viszont mérő nincs (80 euró).

Szerintetek melyiket kellene vennem?

#Arduino #Student kit
2021. dec. 22. 16:18
 1/9 Szirty ***** válasza:

Amelyik jobban érdekel.

Linket nem közöltél az illető kitekről így nem tudni mi is van benne pontosan.

Ha neked a tankönyv a lényeges, vedd meg azt. Mindenféle mérő shield modult vehetsz hozzá utólag is. Ezer féle van.

Én nem venném a könyvet, a neten elérhető minden infó amiből megtanulhatod. Legfeljebb kicsit több energiát kell belefektetni. De annál maradandóbb lesz.

2021. dec. 22. 18:39
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi! Ezek a Kötél, bocsi:

[link]

[link]

2021. dec. 22. 21:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Kitek* (autójavító)
2021. dec. 22. 21:06
 4/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ezekben sem sok modul van, nem éri megvenni egyiket sem szerintem vagy nem ezt. Vannak olyan kitek, amikben több modul van, az jobban megéri. Ellenállásokat meg led-eket olcsón itthon máshonnan is megkapsz. Persze, ha semmid sincs hozzá otthon, akkor azt vedd amelyik tetszik, de én a könyvet nem kérném, van egy csomó példaprogram és a neten találsz mindenféle leírást, megoldásokat.
2021. dec. 23. 07:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Kezdőként én a kettő közül a starter kitet ajánlom. Jól elvezet az elején.
2021. dec. 23. 08:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy normális multimétert azért szerintem érdemes mellé venni, lehet kapni 5-6000 Ft-ért. Ha van módod rá, érdemes krokodilcsipeszes mérőket is venni hozzá.
2021. dec. 23. 08:51
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Végül kezdésnek az Elegoo Super Starter Kötet rendeltem Amazonról.

( [link]

2021. dec. 24. 11:20
 8/9 A kérdező kommentje:

Kitet*

és ez a link talán jó:

[link]

2021. dec. 24. 11:21
 9/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ez már sokkal jobb.
2021. dec. 24. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!