Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Megéri megvenni az R6S Starter...

Megéri megvenni az R6S Starter Edition-t?

Figyelt kérdés
Megvenném a játékot csak nem tudom hogy elég ez vagy inkább a rendes játékot vegyem meg?

2017. febr. 28. 23:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, mert ha jól olvasom akkor 4 operátorral kezdesz, viszo t utána darabja 12500. Amit elég szűkösen lehet összeszedni, elég sokat kell ahhoz játszanod.

A standard edition-ba 0 operátorral kezdesz, viszont a szituációk megcsinálása után tudsz venni akár 4 védőt+4 támadót. (Mint én)

Tudsz venni 4 karaktert 500-ért darabját, (azthiszem) másik 4-et 1000-ert darabját és ez így megy 2500-ig.

Szóval sokkal olcsobban és hamarabb hozzá jutsz az operátorokhoz. Eddig 15 euróért meglehetett venni a standard editiont steamon és uplay-en is, addig kellett volna azt megvenned. Viszont g2a-n még megkapod azt a változatot annyiért.

2017. márc. 1. 00:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Oké.Akkor a Standard Edition lesz :D
2017. márc. 1. 06:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Meg is vettem ma 30 euróért :D
2017. márc. 1. 20:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Ohh.. én nem ezt mondtam :D

Írtam hogy g2a-n még lehet kapni 15-ért. Ott 30 euróért már complete edition-t is vehettél volna.

Végülis mindegy.

2017. márc. 1. 22:21
 5/5 A kérdező kommentje:
G2A-n nem szeretnék venni dolgokat :D értem hogy megbizhato de én jobban szeretem dobozos formában a játékokat :D
2017. márc. 2. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!