Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » 100.000-ig milyen okosórát,...

100.000-ig milyen okosórát, esetleg okoskarkötőt vennétek? (±10K belefér)

Figyelt kérdés
Konkrét javaslatokat légyszi!

2021. dec. 21. 09:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Most Huawei Watch GT-m van bő 2 éve, és amire kell arra tökéletes, és az akkut is ritkán kell tölteni még mindig, így legközelebb is ilyent vennék csak egy újabb modelt. 100-ért már akad egyszerűbb GT3-as , de GT2-t meg fém szíjjal is kapsz ennyiért. Bár azt kínából lehet olcsón fém szíjat rendelni, de nekem nagyon nehéz azzal az óra

[link]

2021. dec. 21. 09:41
 2/11 A kérdező kommentje:

A szíj nekem annyira nem is érdekes, csak ne legyen annyira speciális, hogy egy mezei, egyszerű órásne tudja megcsinálni rajta a cserét, ha szükséges.

Ezek között mi a különbség? Miben rejlik a különbség? Olyan nagyobb, részletesebb technikai paraméterrészletezést még rákattintva sem látok. Mire érdemes, mire kell figyelni?

2021. dec. 21. 09:48
 3/11 anonim ***** válasza:
milyen telefonhoz?
2021. dec. 21. 10:04
 4/11 A kérdező kommentje:
Egyelőre Huawei Mate 20 Lite van, az jövő év előtt (hacsak nem ér valami nagy karácsonyi meglepetés) szerintem nem lesz lecserélve.
2021. dec. 21. 11:44
 5/11 A kérdező kommentje:
3: Van annak is jelentősége? Bluetooth-szal nem lehet bármilyen okosórát bármilyen okostelefonnal párosítani?
2021. dec. 21. 12:02
 6/11 anonim ***** válasza:

1-es vagyok. Mikor vettem akkor Huawei P9-em volt, simán ment, most Samsung A50,itt volt némi szenvedés mire rendesen látta a telefon, mert ugysn az app-al ment rendesen, de ha eltávolodtam a telefontól, akkor, és megszakadt a kapcsolat, akkor csak manuálisan akart visszakapcsolódni. De sikerült megoldani.

Viszont ha az új telód Iphone lesz, akkor ott állítólag nem minden funkció lenne elérhető.

Szíjjcsere egyébként otthon is megoldjató, mert akár körömmel is meg tudod csinálni.

2021. dec. 21. 13:02
 7/11 A kérdező kommentje:
Ami a szíjcserét illeti, én kétbalkezes vagyok, szóval szerintem én biztosan nem fogok magam nekiállni. Nem azon a kis pénzen múlik, főleg, hogy 2000-ért szerintem bárki megcsinálja, főleg, ha mondom, hogy nem kell számla.
2021. dec. 21. 13:16
 8/11 anonim ***** válasza:

"Van annak is jelentősége?"

Ha ipHoneond lenne akkor apple waccsot javasoltam volna. Ennyi jelentősége lett volna. :)

2021. dec. 21. 14:32
 9/11 anonim ***** válasza:

#7 Kb egy 5 éves gyerek is ki tudja cserélni, ugyanis a szijban van egy pici ablak, ott egy kis pöcök amit ha elhúzol már ki is akad a szij rögzítő csapja.

[link]

2021. dec. 21. 15:23
 10/11 anonim válasza:

Amit én tudok mondani hogy telefonfüggő is mivel mindegyik márka picit jobban támogatja a saját brandjét .

Nekem volt pár amazefit órám ami filléres és most van elöször egy "drágább" órám.

Mivel samsung telefont használok így erre indultam el és megvettem a watch 4 et amivel viszonylag elégedett vagyok legalábbis amire nekem kell arra nagyon pontos és jól működik.

Én naponta töltöm esténként viszont elég soklat használom a BT kihangositó funkciót így az óráról beszélek és kb 40% az akku estére.

Viszont ha most eléggé elgondolkoztam hogy váltani szeretnék úgy mindent

Iphone ra mert a telefon szokásom átalakult és eddig évente akartam új mobilt most már 3 éve egy s10 et használok és a stabilitásban és ha valaki 3-4 évig szeretne használni egy telefont abban sajnos nem sajnos androidosként is az IOS , iphone verhetettlen ezért apple watch ra is váltok nyilván

2021. dec. 21. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!