Melyik okosóra, vagy aktivitásmérő tud lépést számolni és kalóriát?
Páromnak szeretnék ajándékba vásárolni olyan okosórát vagy aktivitásmérőt ami ezeket a funkciókat tudja persze az idő mutatásán kívül.
Véleményeket és tipusokat, márkákat szeretnék kérni tőletek, mivel nem vagyok jártas benne.
A kalóriát a lépésből és testtömegből számolják ki.
Ajánlom a Samsung Galaxy Fit2-t!
Huawei band 6. Ennek már egészen órakinézete van, nem olyan snassz pici kijelző, ár-érték arányban az egyik legjobb a piacon.
Persze nem mindegy, mennyit szánsz rá, a fentit olcsóbb árkategóriára értem.
Bármelyik. Ez a legalapabb funkciója az ilyen óráknak.
Nekem Fitbit Charge 4-esem van, a lépést, kilométert, emeletet aránylag pontosan méri, a kalóriákat viszont durván fellövi. Alvásidő-mérésben is jó, és megbízhatóan mutatja, ha hívnak, ha smst/emailt/whatsappot kapok.
De a kalóriák engem nem érdekelnek annyira nagyon, és bár fölé becsüli mindig, de konzekvensen, arányosan teszi, szóval engem nem zavar.
Viszont méretileg pont jó nekem, női csuklóra való, nem olyan rohadt nagy, mint a többi ilyen óra. (Nem írtad, hogy a párod nő vagy férfi.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!