Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyik okosóra, vagy aktivitás...

Melyik okosóra, vagy aktivitásmérő tud lépést számolni és kalóriát?

Figyelt kérdés

Páromnak szeretnék ajándékba vásárolni olyan okosórát vagy aktivitásmérőt ami ezeket a funkciókat tudja persze az idő mutatásán kívül.

Véleményeket és tipusokat, márkákat szeretnék kérni tőletek, mivel nem vagyok jártas benne.

2021. okt. 13. 15:56
 1/5 anonim ***** válasza:
80%

A kalóriát a lépésből és testtömegből számolják ki.

Ajánlom a Samsung Galaxy Fit2-t!

2021. okt. 13. 16:26
 2/5 anonim ***** válasza:
83%

Huawei band 6. Ennek már egészen órakinézete van, nem olyan snassz pici kijelző, ár-érték arányban az egyik legjobb a piacon.

Persze nem mindegy, mennyit szánsz rá, a fentit olcsóbb árkategóriára értem.

2021. okt. 13. 16:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Bármelyik. Ez a legalapabb funkciója az ilyen óráknak.

Nekem Fitbit Charge 4-esem van, a lépést, kilométert, emeletet aránylag pontosan méri, a kalóriákat viszont durván fellövi. Alvásidő-mérésben is jó, és megbízhatóan mutatja, ha hívnak, ha smst/emailt/whatsappot kapok.

De a kalóriák engem nem érdekelnek annyira nagyon, és bár fölé becsüli mindig, de konzekvensen, arányosan teszi, szóval engem nem zavar.

Viszont méretileg pont jó nekem, női csuklóra való, nem olyan rohadt nagy, mint a többi ilyen óra. (Nem írtad, hogy a párod nő vagy férfi.)

2021. okt. 13. 16:47
 4/5 anonim ***** válasza:
83%
Mi fit band 6. Nagyon szeretem, jól mér, bőven vannak funkciói. Egyedül az alvást nem rögzíti pontosan,
2021. okt. 13. 16:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
KB mindegyik, de a telefonod is számolja...
2021. okt. 13. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!