Hogyan hordjuk az okosórát/aktivitásmérőt?
Egy ilyen okos készülék vásárlása előtt állok de egy két dolgok nem értek illetve nem tudom hogy kell hordani.
Úgy is jó ha az eszközt a csuklóm külső részén hagyom, vagy a pontosabb eredmény érdekében mindig a belső felén hordjam?
Illetve elég ha csak az első méréseknél teszem a belső felére és utána már lehet "rendesen" hordani?
Valamint hogy tudja mérni az elégetett kalóriát és a véroxigén telítettséget? 🤔
Én mindig kívül hordom, nem is láttam még olyat, aki belül hordta volna.
Fitbit Charge 4-em van, az elégetett kalóriát túlbecsüli, egy laza napra 2500-at számol, de volt már 4000 felett is, mondjuk akkor durván el is fáradtam a nap végére. De ezt a túlszámolást konzekvensen csinálja, és mivel én nem számolok kalóriát, csak érdekel, hogy úgy nagyjából mennyire vagyok aktív a saját átlagomhoz képest, ezért nekem jó így. A kalóriát egyébként úgy becsüli, hogy meg kell adnod, hogy hány kiló vagy, hány éves, milyen magas... Aztán nézi, hogy mennyit mozogsz és mennyire megy fel a pulzusod.
Véroxigént az enyém nem mér, de vannak olyanok, amik igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!