Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nem tudok frissíteni?...

Miért nem tudok frissíteni? (Huawei Band 6)

Figyelt kérdés

Meg szoktam nézni, hogy

tudok-e frissíteni, és a karkötő ki is írja, hogy lehet, de ha a telefonon rányomok a Firmware frissítésre azt írja, hogy "Már naprakész". Mit tegyek?

A jelenlegi verzió 11.1.1.28. Nem Huawei Telefont használok, hanem Samsung Galaxy A40-et

2021. dec. 20. 13:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy ez a baja, de nálunk sok mindent megoldott, amikor nem a play áruházból szedtük le az alkalmazást, hanem a huawei appgallery-n keresztül. Le lehet szedni samsungra is.

Addig nem frissített, a mérleggel se működött, utána jó lett minden. Samsung és xiaomi telón is teszteltük.

Egy próbát megér.

(Nálam 11.1.2.40 a verzió, igaz én huawei telóval használom)

2021. dec. 20. 13:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Ma töltöttem le az AppGalery-t, és abból a Huawei Egészséget, de azon is ezt írja. Egyébként nem is tudtam, hogy le lehet tölteni Play Áruáhból😅
2021. dec. 20. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!