Ragaszkodtok egy márkához ?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk van egy okos telefon akkor mondjuk Samsung akkor ti ragaszkodtok ahhoz, hogy minden egyéb dolog is Samsung legyen ? Gondolok itt fülesre vagy okosórára2021. dec. 18. 10:01
2/8 anonim válasza:
Csak ha sokáig kiválóan működött akkor veszem azt a márkát és csak ugyanabból. Van egy vagy 20 éves Samsung mikróm ha bedöglik megint azt veszek.
3/8 KmsRys válasza:
Nem. Nekem annyi a lényeg, hogy megfizethető legyen, és tegye a dolgát. Sokan azért fizetnek sokat egy túlárazott vacakért, hogy ott virítson a hátlapon egy harapott alma lógó. Na én nem ez a típus vagyok.
4/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk az alma az eléggé zárt rendszer tehát ott ,ha okosórát akarsz akkor lehet , hogy a Xiaomi nem fog hozzá passzolni tehát ott egy kicsit nehezebb ez a dolog
2021. dec. 18. 10:14
5/8 anonim válasza:
Nekem nem számít, én a terméket nézem, nem a márkát. Huawei telefonom van, Xiaomi fülhallgatóm és Samsung okosórám. Plusz a telefontöltőm sem Huawei, hanem BlitzWolf.
6/8 anonim válasza:
Ilyen formában nem. De, 20 éve thinkpad a laptopom, autóban is kis kitérőkkel ugyanazt a márkát veszem. (15 évig népautó volt, 10 éve másik márka)
Telefonban nem ragaszkodtam sosem egyhez.
Karórában igen. Okosórát meg hozzávágnám, ha valaki azt akarna nekem adni.
7/8 anonim válasza:
Ragaszkodásnak nem hívnám, de mivel manapság már megoldható az, hogy a házban szinte minden okos eszköz legyen, így szinte csak Samsung termékeket vásárolok. Így a telefonom és az okosórám is az. Egyszerűbb így a házban található okos felszerelések irányítása. Plusz elég sok időt is meglehet spórolni velük.
8/8 anonim válasza:
Altalaban ragaszkodom, de nem kimondottan racionalis ervek miatt. Telefonoknal peldaul szeretem a stock Android kozeli telokat (Nexus, Moto G, Pixel szeria); tv-t nem szivesen vennek Sony, Sharp, Samsungon kivul mast; laptop Dell, Toshiba vagy Acer legyen; fenykepezogep Sony, Canon; fulhallgato Sony vagy Skullcandy; karoraknal en a sportorakat elvezem szoval Suunto, Polar vagy Garmin, stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!