Miért laggol az FS22?
Figyelt kérdés
Helló! Nemrég jött meg ps4-re a Farming Simulator 22 nevezetű játék, meg is lett rendelve stb, aztán amikor elkezdtem játszani, eleinte nem, de késöbb már elég könnyen feltűnt, hogy picit akadozva mozog a kép, amikor fordulok. Eléggé zavaró, mert nem lehet rendesen beleélni magad a játékba az apróbb laggok miatt.. sima PS4 Slim-em van, a játékon belül próbáltam a grafikán állítani, de PS4-en nincs grafika változtatásra opció. A PS beállításain belül be tudom állítani, hogy kevésbé legyen szaggatós a fordulás? Idén lesz 3 éves a PS-em, kb 1 éve nem tettem alaphelyzetbe, de nem is nagyon akarom, mert sok adat van, amit meg akarok tartani. Mivel régi házban lakom, könnyen porosodik minden, lehet hogy belül poros pár alkatrésze, de nem szívesen hívnék emiatt szakembert, inkább a PS4-en található beállítások felhasználásával próbálnám megoldani a problémát. Lehetséges, hogy nem bírja el a ps4, mert túl részletes a grafika, vagy ez csak átmeneti a játékon belül, mert nagyon friss még a játék, és az esetleges buggokat-laggokat javítják? Remélem valaki tud segíteni, előre is köszönöm a segítséget!2021. dec. 12. 21:38
1/1 anonim válasza:
Ahogy látom másnak is vannak vele gondjai, még újabb konzolokon is:
Ha nálad csak az FS22 csinálja akkor biztos a játék a hibás. Majd kiadnak valami frissítést hozzá.... valamikor...
Nálam PC-n jól működik, 1660Super videókártyán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!