Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Honnan tudom hogy feltöltődött...

Honnan tudom hogy feltöltődött a fejlámpa?

Figyelt kérdés
Vettem egy cree ledes fejlámpát amit adtak hozzá töltőt van rajta led mikor bedugom a lámpába zölden világít mikor a hálózatba dugom akkor meg pirosan
2021. dec. 12. 08:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Amikor rádugod a lámpára a töltőt, akkor a lámpáról kapja a tápot, ezért zöld. Ha rádugod a hálózatra, akkor azért piros, mert elkezdett tölteni. Ha feltöltődik, akkor vagy kialszik a piros led, vagy átvált zöldre, ez típus függő.
2021. dec. 12. 09:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. dec. 12. 09:20
 3/10 anonim ***** válasza:

Amikor piros akkor tölt.

Amikor már nem piros - zöld, vagy már nem világít akkor feltöltődött.

2021. dec. 12. 09:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Egy ilyen lámpát hány idő feltölteni? mert már négy órája töltöm és a töltő még mindig pirosat mutat, az a baj semmi használati utasítás nem kaptam hozzá
2021. dec. 12. 11:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha reggelre is piros, akkor kezdhetsz aggódni.
2021. dec. 12. 14:03
 6/10 anonim ***** válasza:
EZek a pár ezres Cree ledes vackok csak hulladékok.Nem bántásból mondom, tapasztalat.
2021. dec. 12. 14:44
 7/10 A kérdező kommentje:
Már megbántam miet érdemes menni egyébként?
2021. dec. 12. 15:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez mindig attól függ, hogy mire kell.. de ezeket a zoomos T6 ledes "csodákat" el kell felejteni.
2021. dec. 12. 18:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha komolyan érdekel a téma akkor itt tudunk tanácsot adni

[link]

2021. dec. 12. 18:51
 10/10 anonim ***** válasza:

[link]

én Olight lámpákat ajánlom.

Nem olcsóak, de nagyon tartósak és jól világítanak.

Nálam létszükséglet a lámpa. Próbáltam én is olcsó cuccokat, de mindegyik hetek alatt kuka lett. Az Olightjaim közül a 7 éves is tökéletes még csak megkopva is alig van. Akku persze elhasználódott már,de pár ezresért lehet venni hozzá újat.

2021. dec. 12. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!