Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Megéri mini laptopot vásárolni?

Megéri mini laptopot vásárolni?

Figyelt kérdés
Melyiket ajánlanátok?

2021. dec. 11. 15:58
 1/5 Katoonene ***** válasza:
100%
Mire hasznalnad? Illetve... ez alatt a 10-13" kijelzore gondolsz?
2021. dec. 11. 16:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem Acer van ami kissebb

Nem tudok meretet mondani de nagyobb mint egy tablet es jo vele filmezni ha kinagyitom a kepernyot

2021. dec. 11. 16:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Döntsd el te, mi kell neked, ne tőlünk várj megoldást. Konkrét adatokat sem írtál, sem elvárásokat, nem tudom, mit vársz.
2021. dec. 11. 16:37
 4/5 Szirty ***** válasza:
Attól függ...
2021. dec. 11. 18:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem volt korábban 9" és 11" laptopom is, most 13"-as van. A képernyő méret egyiknél sem volt igazán probléma, főleg mivel nekem a hordozhatóság volt a fontos. Persze azért nagyobb képernyőn kényelmesebb dolgozni is, meg netezni, filmet nézni is.

Volt több 15" laptopom is, de az nekem már túl nagy és nehéz állandó hurcoláshoz. Főleg, ha a szükséges teljesítmény a kisebb gépben is meg van.

Az se mindegy, hogy egyetlen gép (nekem az szokott lenni), vagy van mellette asztali géped, amin kényelmesebben tudsz dolgozni, pláne gép igényesebb dolgokat.

Az se mindegy, hogy van-e otthon/munkahelyen (legalább) egy külső monitor, amin kényelmesebben tudsz dolgozni, ha kell.

Én egy időben nagyon élveztem, hogy egy, vagy akár két külső monitorral is dolgozhattam. Sokkal nagyobb felület és több lehetőség van benne. De igazából egy monitoron is elég jól el szoktam lenni, így a külső monitorok annyira azért nem hiányoznak. Persze attól is függ, hogy mit kell épp csinálni.

2021. dec. 15. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!