Laptopot megéri interneten vásárolni?
Én neten vettem az enyémet, nem volt semmi gáz.
Mindenképpen érdemes a rendelés előtt végezni egy kis kutatómunkát a webshopról, fórumok, értékelések, mennyire voltak elégedettek velük mások. Nyilván amit sokan lehúznak, azt el kell kerülni. Én az arukereso.hu-n szoktam műszaki cikkeket keresni, ott egyrészt ki tudom szűrni, hogy ugyanaz a termék hol a legolcsóbb, másrészt a boltokat és a termékeket is értékelni lehet, így sok hasznos információt meg lehet tudni. Hiába adnak valamit ők a legolcsóbban, ha minden 2. vevőnek volt valami baja velük.
Ami még fontos lehet, az az, hogy járj utána a garanciális javítás menetének. Sok webshopnak Pesten van a székhelye, és ha te pl. vidéki vagy, akkor plusz költség lesz az eszközt eljuttatni hozzájuk. Ugye egy megoldás ha te magad viszed el, de ez útiköltséggel jár, ha meg postán adod fel, akkor annak a költségét is neked kell állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!