Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Laptopot megéri interneten...

Kismutyesz_ kérdése:

Laptopot megéri interneten vásárolni?

Figyelt kérdés
Ti rendelnétek onnan? Van valakinek tapasztalata?
2013. aug. 11. 06:34
 1/3 anonim válasza:
mi telefont rendeltünk..azt kihozták normálisan..korrekt volt
2013. aug. 11. 09:17
 2/3 pinkpancser ***** válasza:
Internet? Ez így picit általános. Ez takarhat vaterán téglát küldő eladót, korrekt webshopot, vagy egy eladót a világ túlvégén. De ha jó az ár még kiszállítással is akkor megérheti. Használt géppel viszont vigyázz, mert csak akkor tudod megnézni mikor már kifizetted és megkaptad, illetve a gar is lehet, hogy csak az ország túlvégén levő boltban él.
2013. aug. 11. 09:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Én neten vettem az enyémet, nem volt semmi gáz.

Mindenképpen érdemes a rendelés előtt végezni egy kis kutatómunkát a webshopról, fórumok, értékelések, mennyire voltak elégedettek velük mások. Nyilván amit sokan lehúznak, azt el kell kerülni. Én az arukereso.hu-n szoktam műszaki cikkeket keresni, ott egyrészt ki tudom szűrni, hogy ugyanaz a termék hol a legolcsóbb, másrészt a boltokat és a termékeket is értékelni lehet, így sok hasznos információt meg lehet tudni. Hiába adnak valamit ők a legolcsóbban, ha minden 2. vevőnek volt valami baja velük.

Ami még fontos lehet, az az, hogy járj utána a garanciális javítás menetének. Sok webshopnak Pesten van a székhelye, és ha te pl. vidéki vagy, akkor plusz költség lesz az eszközt eljuttatni hozzájuk. Ugye egy megoldás ha te magad viszed el, de ez útiköltséggel jár, ha meg postán adod fel, akkor annak a költségét is neked kell állni.

2013. aug. 19. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!