Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Bele ömlött a gepembe a víz...

Ingubingu kérdése:

Bele ömlött a gepembe a víz de csak a tetejére.Mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés
Multkor bele ömlött egy kicsit sok víz a gépembe de csak a tetejére. Attól félek hogy kisebb réseken be folyt a belüljére. Azonnal ahogy bele ment ki húztam a gépet. A szüleim azt mondták hogy megszarad én nem nagyon hiszek nekik.Attol félek használhatatlan lett. Nem tudom mit tegyek szedjem ki belőle mindent? Vagy esetleg el kéne vinni valahová? Ha valaki ír valami tanácsot annak nagyon köszönöm! :)
2021. dec. 5. 16:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Házas pc ? Húzd ki a zsinórjait , vedd le az oldalat bontsd le a videó stb reszt tedd a radiator közelébe . 2 nap múlva epitsd fel inditsd el .
2021. dec. 5. 16:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Múltkor? Az mikor volt?
2021. dec. 5. 16:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!