Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tudok 19V-ból 12V-ot...

Hogyan tudok 19V-ból 12V-ot csinálni?

Figyelt kérdés
Milyen alkatrészeket kell vásárolnom? Fontos hogy 60W teljesítményt tudjon tartani. DC-DC konverter kell ezt tudom de milyen jelölésekre figyeljek és honnan látom melyik jó nekem?
2021. dec. 3. 22:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Kitaláltam jobbat:) Hogyan lehet már magában a laptop töltő adapterben megoldani a 12V kimeneti feszültséget egy lépéssel?
2021. dec. 4. 20:06
 12/16 Szirty ***** válasza:

Megváltoztatod a visszacsatolást.

Ehhez azonban érteni kell a működését és nem árt némi gyakorlat sem.

Ráadásul sok laptop táp ragasztva vagy ultrahanggal hegesztve van, így kulturáltan szétszedni sem lehet.

2021. dec. 5. 11:44
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem értek a működéséhez. De ha egy leírás megmondja mit mire kell ki cserélni akkor forrasztani szépen tudok. Illetve megvásolni azokat az egységeket amik kellenek hozzá a régi helyére. Melyik komponensekhez kellene nyúlni hogyha a visszacsatolást akarom megváltoztatni?
2021. dec. 5. 12:42
 14/16 Szirty ***** válasza:

Nem fog ez így menni, mert ez nem így működik.

Ahhoz hogy módosítsd előbb tudni kellene mi hogyan van megoldva benne. Ezek a tápegységek korántsem egyformák.

Olyan ez mint ha azt várnád, hogy mondja meg valaki hogy a városban hanyadik utcasarkon merre kell fordulni hogy a gyógyszertárhoz juss.

Csak épp nem mondanád meg melyik városban vagy és ott hol...

2021. dec. 5. 13:38
 15/16 anonim ***** válasza:

Azt a nyákot tedd e a monitor belselyébe és meg van oldva a doboz kérdés b..meg.

A táphoz meg ne piszkálj hozzá ennyi ésszel.

És ezt az ikebanát amit csinálsz még véletlenül se hagy feszültség alatt amikor nem vagy ott. Simán kigyújtja a házat ha valamit rosszul kötsz.

2021. dec. 5. 13:51
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm Szirty, ez így korrekt. Megkeresem ennek a konkrét tápnak a kapcsolási rajzát(ha megtalálom neten) hátha az alapján esetleg meg tudod mondani mit kéne módosítani benne.:)

"Azt a nyákot tedd e a monitor belselyébe és meg van oldva a doboz kérdés b..meg.

A táphoz meg ne piszkálj hozzá ennyi ésszel.

És ezt az ikebanát amit csinálsz még véletlenül se hagy feszültség alatt amikor nem vagy ott. Simán kigyújtja a házat ha valamit rosszul kötsz."

Hát azt a monitort nem szívesen szedem szét, meg ahogyan nézem hely sincsen benne hogy bármit is beleszuszakoljak, de azért köszönöm az ötletet/tanácsokat és hogy aggódsz, odafigyelek ilyesmikre. A biztonság a legfontosabb. Én sem hagynék ilyesmit soha magára.

2021. dec. 5. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!