Hogyan tudok 19V-ból 12V-ot csinálni?
12 volton 60 wattot 5 amperrel lehet elérni.
Tehát olyant vegyél ami legalább 5 amperes, de az nem baj ha kicsit több.
Igen, ez jó lesz. Pont ilyenre van szükségem. Igazából egy régi monitort akarok vele meghajtani aminek a bemenetére az van írva hogy 12V 4A.
És van egy rossz laptop töltőm aminek megtört a vezetéke csak annyia baja, így a kettőből össze tudom rakni az ehhez való adaptrt amivel működni fog.
" Mert itt a táblázatban azt írja nem szigetelt, mondjuk a képről is látszik."
Azt írja nem elszigetelt.
Ez a képből egyáltalán nem látszik.
Ez ugyanis nem azt jelenti hogy maga az áramkör szigetelt a környezetétől.
Azt jelenti, hogy a primer a szekunder oldaltól nincs galvanikusan leválasztva. Ez a két dolog nagyon nem ugyanaz!
Nem, egyáltalán nem azt jelenti!
Az elszigetelés ebben az esetben azt jelenti, hogy a bemenő oldal galvanikusan független, avagy potenciál mentes (elszigetelt) a kimenő oldaltól, ami ez esetben nem teljesül.
De neked ez is jó. A dobozolását meg tudod oldani magad is ha akarod.
Köszönöm a választ! Nekem a szigetelés azt jelentette eddig hogy betekerem szigetelő szalaggal :D
Nekem teljesen mindegy hogy akkor szaknyelven kifejezve szigetelt-e vagy sem, de olyan-ra lenne szükségem, ami "dobozos" nem árulnak? Vagy ha erre van valami szakmai kifejezés hogy dobozban van és nem szabadon akkor annak mi a neve? Hogy rá tudjak keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!