Milyen laptopot ajánlanátok 2021 végén/2022 elején?
A mostani laptopom sajnos már eléggé lassú, meg néhány hibája is akad már ami hátráltat a mindennapi használat során. Milyen laptopokat tudnátok ajánlani amik maximum 170 000 környékén lehetnek és még megérheti rá beruházni? Igazából nem szükséges semmi extra, egyszerűen csak egy stabil laptopot szeretnék. A mostaniról már ez nem igazán mondható el sajnos.
Természetesen szóba jötnek több éves modellek is, tisztában vagyok vele hogy a mostani csúcs eszközök 3-400 környékén is lehetnek. De 250-260 minimum általában.
#9 Mindenki olyat vesz amilyet akar.
Cégeknek érdemesebb az üzletit, mert a mellé járó szolgáltatással eléggé szuper az egész, és nem nagyon lesz kiesés, meg várakozás.
Igen soknak ugyan az a beszállítója. Viszont sok márka nekiesett az atom olcsósításnak. Műanyag zsanérok és tárai, meg műanyag pöckök amik a csatlakozókat a helyükön tartják, aztán ezek elvékonyítása. Sok alkatrész kicserélése japánról kínaira. HP és Lenovo fordult meg sok ismerősi körben, hát nem vagyok kibékülve a minőségükkel.
Acer, ASUS ahogy a legelején írtam szerintem is jobb.
Céges szinten a sok panasz miatt (pedig üzleti) épp nekiálltunk lecserélni a gépeket ASUS -ra. Nyomtatót sajna nem lehet pedig azt se ártana...
Volt lenovo -m ami 9 évig volt meg, végén is csak a sebesség hiánya miatt lett eladva. Meg volt ami garanciától garanciáig élt éppenhogy, aztán mikor lejárt minden akkor beadta a kulacsot az alaplap. Ahogy megnéztem pár noname kondi megsült, próbáltuk kicserélni hátha (kíváncsiságból, egyik haverom hifi javítóban dolgozk minden felszerelésük meg van, szoktak ilyen elektronikát is javítani), de nem csak ez volt a gond ezek szerint.
Sok felé látom ezt a hiper olcsósítást. Logitech egereimen. 20k+ os egerem fél év után beadta a kulacsot, vagy is a mikrokapcsolók. Visszakültem, jött a másik, ugyan ez a problem fél év. MAjd mondtam én nekik levélben hogy volt nekem egy olcsó odahaza ami hasonlóan járt és rendeltem neten japán mikrokapcsolókat és saját szakállamra kicseréltem, és azok működnek, nem utolsó sorban halkabbak, és nem utolsó szempont hogy a kapcsolási érzet is jobb lett. Mindez 100ft se volt darabja postán keresztül. Értem hogy a kínait megkapják féláron, de akkor a drágább egerekbe tegyenek bele. Még egy egér visszaküldés után kértem a pénz visszatérítést és hogy mondják meg melyikben van japán mikrokapcsoló.
Küldtek egy mézes mázas levelet de nem mondták meg, és mondták hogy bízzak a garanciában. Mondom bízom, csak én inkább a levelezés és csomag küldözgetés helyett használnám ha lehetne... Úgyhogy a cégnél minden egyes egérből vettünk egyet és elindult a teszt. Amelyik jól szerepelt abból vettük sokat. Ott is elhasalt az én drága egerem. M705 vagy mi volt.
Azért nézek ferde szemmel ezekre... Taiwan, Japán, Korea ezekben még bízom. Kínaiakban már nem. Pedig sok készül Kínában. Túl sok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!