Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » 18650-es Li-akku (LG) lemerült...

18650-es Li-akku (LG) lemerült 1,5V-ra, de sikerült többszöri ciklussal visszahozni 4,2-re (3100 mAh), akkor ez jó lesz még vagy kuka?

Figyelt kérdés

Liitokala tesztelővel 3x megforgattam, merítettem-töltöttem, és utána már a merítést se engedte 3,4 alá kb, azaz úgy tűnik teljesen jó.

előtte pedig 1,5V.ot és így errort jelzett, mert sokat állt használat nélkül (egyébként új).

Akkor ez még fog vajon működni rendesen vagy ne számítsak rá?

#akkumulátor #Li-ion #mélykisülés
2021. nov. 29. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Most jó? Akkor működik!
2021. nov. 29. 21:48
 2/4 anonim ***** válasza:
2,5 V alatt visszafordíthatatlan károkat okoz a cellában a mélykisütés. Szerencse, hogy vissza lehetett hozni, de valószínűleg csökkent a kapacitása.
2021. nov. 29. 22:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Nézegesd, figyelges, aztán meglátod.
2021. nov. 29. 22:24
 4/4 A kérdező kommentje:

hát jó. most működik, igen. csak tényleg nekem is fura h 1,5V-ról vissza lehetett hozni, de max akkor olyan helyen hazsnálom, ahol nem nagy vész, ha éppen tönkremegy. de aki írta h visszafordíthatatlan károkat okoz, akkor ez is elgondolkodtató. mindenesetre most már erőltetve se engedi 3,35 V alá, és ez jó jel ...

nem is tudtam h a sima állástól is ennyire ki tud sülni.

2021. nov. 30. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!