Milyen márkájú laptopot tudtok ajánlani?
Új laptopok qrva drágák. Újban 100ezer Ft az vágódeszka kategória.
Használatból lehet jót venni 100ert.
Az uzleti eletben a legjobban a Dell, HP, Lenovo a nagy kedvencek.
Ami nem azt jelenti hogy a tobbi altalad felsorol gagyi lenne. Csak valahogy ezek terjedtek el ebben a szegmensben.
Tudom olcsobban keresel, en Dell XPS15-ot vettem 230eFt ert a nemet ebay-rol. Hasznaltan... de makulatlan. Es kb olyan "szep" (full natur alu haz) mint egy macBook Air. Massziv, es brutal teljesitmenyu. Es hajszalvekony a monitor kavaja igy kis meret melle 15,6 inch a kijelzo. (A regi 13 collos Dell taskajaba epp belefer...)
én nagyon nem értek hozzá, de én 18 éves korom óta ugyanazt az ASUS laptopot használom; most vagyok 29 és még mindig jó és nagyon szeretem.
ez ilyen műanyag-küllemű egyébként, nem tudom ,mennyire számít, de szóval szerintem nagyon jó,és én imádom, és tartós; úgyhogy én elégedett vagyok vele. Csak valamiért be van akadva nekem ez a műanyag-nemműanyag téma; mert valami rémlik, hogy valaki mondta, hogy ő csak fémeset akar; de szerintem nincs ezzel baj; tökéletesen elégedett vagyok vele. Nem forrósodik fel, meg ilyesmi; csak ha mondjuk napokig nem kapcsolnám ki, talán max akkor, de szóval tehát nagyon jó, és én tökéletesen meg vagyok elégedve vele; szerintem szuper!
Ezek közül teljesen lényegtelen, hogy melyik.
Legalább i5-ös legyen, lehetőleg a 10. generáció körüli, illetve a RAM-nál a bövíthetőségre figyelj oda, mert típusonként ez változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!