Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen márkájú laptopot...

Milyen márkájú laptopot tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
100 000 és 200 000 Ft között szeretnék. Nem játék céljára.HP, Lenovo, ASUS, Dell, Acer, MSI, Fujitsu és Huawei közöl mit ajánlanátok vagy mit zárnátok ki?

2021. nov. 29. 16:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Lenovo, Dell jó gépek. De drágák.
2021. nov. 29. 17:14
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Az a lényeg, hogy 8G ram, és SSD legyen. Ennyiért jobban jársz, ha nem újat veszel.
2021. nov. 29. 17:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Új laptopok qrva drágák. Újban 100ezer Ft az vágódeszka kategória.

Használatból lehet jót venni 100ert.

2021. nov. 29. 17:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Az uzleti eletben a legjobban a Dell, HP, Lenovo a nagy kedvencek.

Ami nem azt jelenti hogy a tobbi altalad felsorol gagyi lenne. Csak valahogy ezek terjedtek el ebben a szegmensben.

Tudom olcsobban keresel, en Dell XPS15-ot vettem 230eFt ert a nemet ebay-rol. Hasznaltan... de makulatlan. Es kb olyan "szep" (full natur alu haz) mint egy macBook Air. Massziv, es brutal teljesitmenyu. Es hajszalvekony a monitor kavaja igy kis meret melle 15,6 inch a kijelzo. (A regi 13 collos Dell taskajaba epp belefer...)

2021. nov. 29. 19:08
 5/8 anonim válasza:
Csodálom hogy a Samsung nincs a listán. Személyes tapasztalataim szerint hihetetlenül strapabírók és nem kevésbé pörgős gépek, hiszem hogy remek választás lenne.
2021. nov. 29. 21:47
 6/8 anonim ***** válasza:

én nagyon nem értek hozzá, de én 18 éves korom óta ugyanazt az ASUS laptopot használom; most vagyok 29 és még mindig jó és nagyon szeretem.

ez ilyen műanyag-küllemű egyébként, nem tudom ,mennyire számít, de szóval szerintem nagyon jó,és én imádom, és tartós; úgyhogy én elégedett vagyok vele. Csak valamiért be van akadva nekem ez a műanyag-nemműanyag téma; mert valami rémlik, hogy valaki mondta, hogy ő csak fémeset akar; de szerintem nincs ezzel baj; tökéletesen elégedett vagyok vele. Nem forrósodik fel, meg ilyesmi; csak ha mondjuk napokig nem kapcsolnám ki, talán max akkor, de szóval tehát nagyon jó, és én tökéletesen meg vagyok elégedve vele; szerintem szuper!

2021. nov. 29. 21:53
 7/8 anonim ***** válasza:
menj be egy olyan üzletbe ahol ki vannak állítva és nézd meg a kijelzőket, hogy számodra melyik megfelelő. én HP-t vettem, megbántam, nagyon rossz a betekintési szög, 8 hónap után CPU hűtőt kellett cserélnem benne, pedig csak napi 1-2 órát megy. Használtat ne vegyél, mert az akku pakk cserére szorulhat már 2 év után. Egy új akku ára borsos. Érdemes intel Wlan kártyásat venni, mert egy laptopnál ez egy igen lényeges elem.
2021. dec. 2. 23:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Ezek közül teljesen lényegtelen, hogy melyik.

Legalább i5-ös legyen, lehetőleg a 10. generáció körüli, illetve a RAM-nál a bövíthetőségre figyelj oda, mert típusonként ez változik.

2021. dec. 3. 05:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!