Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen márkájú laptopot vegyek?

Milyen márkájú laptopot vegyek?

Figyelt kérdés

2019. aug. 6. 11:17
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Bármilyet vehetsz.
2019. aug. 6. 11:28
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
Nekem a Dell vált be. Előtte Asus volt, amire azt mondom, soha többet ez márka.
2019. aug. 6. 11:53
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Nincs olyan, hogy jó márka meg rossz márka. Mindegyik gyárt jó gépeket meg szemetet is. Inkább azt írd le, hogy mire kell és mennyi pénzed van rá.
2019. aug. 6. 12:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyszerű itthoni netezésre kellene, bár a munkám miatt van pár nagy programom, emiatt jó lenne a gyors laptop. Maximum kb 220 e Ft-ot szeretnék érte adni. i5 vagy i7-es proci jöhet szóba. 14.1 coltól 15.6-ig képernyővel. Márkákban teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom hogy milyet érdemes venni (ezelőtt két hp-m is volt, az egyiknek a ventilátora romlott el, másiknak az aksija, tehát a hp-ről nincs jó tapasztalatom).!!!!
2019. aug. 6. 14:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Lenovo kizárható

Toshiba kizárható

Dell, Asus, Acer - ezekből válogatnék es persze Mac

(nekem Személyesen a HP is keksz, pedig biztos jó, de kényelmetlen)

2019. aug. 6. 22:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha nem játszol rajta, akkor egy HP Probook 450 megfelel. 8250U-s négymagos cpu-val viszonylag gyors lesz.

[link]

Mindenképp vennék bele egy ssd-t, később meg még 4 GB ramot.

2019. aug. 7. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!