Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Megérteni az okosórát, és...

Megérteni az okosórát, és használni nehéz?

Figyelt kérdés
Vennék egyet, de nem értem hogy működik. Ha nem sim kártyás akkor hogy tudom használni? Pl.hívásokat értesítésként jelzi. De elő kell vennem a telefont, hogy visszahívjam? Akkor most hogyan? Vagy ez a "blútúsz" dolog hogy van? Nem veszem elő a telefont és úgy használom telefon helyett?
2021. nov. 29. 06:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem Galaxy Active 2 van. Nincs benne sím kártya, a telefonhoz csatlakozik bluetooth-al. Beállítás függő, hogy a hívást az órán, vagy a telefonon fogadod.
2021. nov. 29. 07:53
 2/2 anonim ***** válasza:

"Ha nem sim kártyás akkor hogy tudom használni?"

Természetesen a telefonhoz kapcsolódik Bluetooth-al.

"Pl.hívásokat értesítésként jelzi. De elő kell vennem a telefont, hogy visszahívjam?"

Az olcsóbbaknál igen, ott csak jelzi a hívást és max elutasítani tudod. De amelyikben hangszóró is van, ott fel is tudod venni. Bár szerintem elég kényelmetlen "K.I.T.T. üzemmódban" beszélni.

2021. nov. 29. 09:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!