Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha bedugnék két fázisceruzát...

Ha bedugnék két fázisceruzát a konnektor mindkét lyukába egyszerre, mi történne?

Figyelt kérdés
2021. nov. 27. 09:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"fingszagú"??? :-D Hány éves vagy te? 5? 10? Azok szoktak ilyen "viccet" durrogtatni. :D

Amúgy, ez nem poén volt részemről. Te írtad, hogy: "4-es válaszolónak köszönöm! :) Mint laikus, ilyen válaszra vártam." Gondoltam, segítek. Egyszerűbb dolgod lesz legközelebb, ha leírod milyen választ vársz. :D

2021. dec. 1. 23:43
 12/16 anonim ***** válasza:

7#

„Mitől ne világított volna?”

Te nagy tudású „szakértő”, ha olyan okos vagy, akkor erre válaszolj:

Bizonyítsd be, hogy a háromtagú fázistoló lánc bemeneti- és kimeneti feszültsége között egy bizonyos frekvencián éppen 180° fáziseltérés van. Mekkora ez a frekvencia? Mekkora ezen a frekvencián a csillapítás?

2021. dec. 2. 09:45
 13/16 anonim válasza:
Ne probáld ki otthon..
2021. dec. 26. 23:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Miért, mi lesz, ha kipróbálja? Legfeljebb néhány mA folyik ott, meg sem lehet érezni.
2021. dec. 27. 00:01
 15/16 anonim válasza:
kedves 14es! Ha tudnad hogy 19eve hol tartottunk, akkor ilyet nem mondanal, serto vagy , es bunko. orosz katonasag mellet szegyen a hazank...
2021. dec. 27. 14:42
 16/16 anonim válasza:
Kiskoromban ezt csináltam, és egy vezetékkel összekötöttem őket(ott, ahol megérinteni kell), világítottak.
2022. jan. 26. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!