A lombszívók azok össze szedik a faleveleket és azt is ami nedves , nyers?
Sok fa van és borzasztó sok levél lehull és ezt szeretném megkönnyiteni.
Aki ismeri szivesen veszem a segítségét.
Jövőre én is tervezek venni egyet, már csak azért is megéri, mert a szívással együtt össze is aprítja a leveleket, így címke sem kell annyi a zöldhulladékhoz, kb. negyed annyi zsák fog csak megtelleni, ami azért nem mindegy! Használatban kicsivel talán lassabb, de sokkal kényelmesebb is a lombszívó, mint kézzel összeszedni, lombfújó helyett viszont egyszerűbb és gyorsabb a jó öreg hagyományos lombseprű! Tapasztalatból írom ezt, nekem legalábbis ez a véleményem, 2 napja volt szerencsém kipróbálni sógorom Parkside lombszívóját!
Attól is függ, ki mennyit szán rá, én max. 30 ezerre gondoltam, ennyiért pedig 2 opcionális jelöltem van: a Ryobi-t annyira nem ismerem ugyan, de ez brutális teljesítményű és főleg japán márka, szóval elvileg jó lehet, de ha mégsem, esetleg megadja magát, akkor lecserélem a Bosch-ra, ami jóval gyengébb ugyan, de a márka ugye tutibiztos, én konkrétan ezeket néztem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!