Nemrég vásároltam egy whirpool akp 402ix hőlégkeveréses sütőt. Olyan problémám van hogy a kalács vagy a hus egyikfele megég a másik nyers marad. Milyen funkcion szoktatok sütni? Nincs leirás hozzá ez a baj. Segitségetek kérném.
Figyelt kérdés
2014. márc. 26. 19:26
2/4 Trafó1 válasza:
Van grillező funkció???
Lehet azt kapcsolod be , ez esetben a teteje ég meg.
A mostani sütőknek ezer funkciója van,
alsó sütés, felső sütés, alsó-felső+kis légkeverés, alsó- felső-hátsó+légkeverés,stb a kapcsoló piktogramjai alapján próbáld kitalálni mi micsoda.
3/4 A kérdező kommentje:
8funkciot irt.also felső sütés légkeveréssel ugy csináltam.nemtudom a tőbbi funkciot nincshozzá magyar leirás.
2014. márc. 28. 17:54
4/4 gungasam válasza:
Szerintem tegyél egy hatalmas és egészséges vékony típusú tetőcserepet a sütő legaljára, középre. Én így tettem és semmi bajom azóta.
Az lehet a hiba, hogy alulról könnyen, gyorsan fűt a felső meleg meg felfelé elszáll.
A cserép majd lelassítja és kissé széttereli az alulról felfelé igyekvő hőt ami fentről majd visszafelé áramlik és felülről javítja a sütést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!