Telekomos szakember, szerelő ha ezt meglátná vajon szólna érte?
Figyelt kérdés
Nagyobb lapostv vásárlása után eléggé kevés hely maradt az asztalon és a tv alá meg nem fér be a box. Arra gondoltam hogy laminált padlólapból csinálnék neki egy olyan tartót amiben függőlegesen az oldalára állítva működne. Az egész úgy nézne ki hogy kivágnék két kb 5-7 centi széles csíkot amibe kb 2-3 centi mély U alakú mélyedést vágnék. Ebbe menne a box, plusz kivágnék még két lapot ami keresztbe lenne alulról menne rá erre a két lapra és megakadályozná hogy szétboruljon. Az egész úgy nézne ki felülről mint egy nagy kettőskereszt írásjel, és a közepén volna a boxnak vágva a sín amibe bele állítanám. A szellőzés miatt sem lenne gond mert nem takarna el kb semennyi szellőzőt és megemelve fogná a boxot. Igazából tartok attól hogy ha valami hiba van és kikell őket hívni akkor mit fognak szólni ha meglátják majd azt a tákolmányt.2021. nov. 23. 13:05
2/4 anonim válasza:
Szia!
Nem fogja érdekelni őket. Ha hiba van, kijönnek, kiszedik a boxot, megjavítják, vagy kicserélik (Mármint ha a hiba magától keletkezett), és te az újjal azt csinálsz, amit szeretnél.
Mindenkinek a magán ügye, hogy hol, és hogyan helyezi el a házában a dolgokat. A Telekom csak biztosítja az eszközöket.
3/4 anonim válasza:
Azt ne feledd, ha nem a Szolgáltató hatáskörén kívül álló okok miatt keletkezik meghibásodás az eszközökben, akkor a Szolgáltató terhelheti az előfizetőre az eszköz díját.
4/4 A kérdező kommentje:
#3 Ezzel tisztában vagyok. Közben megcsináltam a szerkezetet. Elèg jól tartja ès a szellőzőket sem takarja el.
2021. dec. 1. 08:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!