Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Meg fog jeleni PC-re a Last...

Thunderfairy kérdése:

Meg fog jeleni PC-re a Last of us 2?

Figyelt kérdés

Pont most olvastam neten hogy lehetséges hogy a szóban forgó játék megjelenik PC-re is.

Idézem ha nem baj:

A betöltendö pozició (fejlesztési) a Last of us Part 2-hőz kapcsolódik, amelyet eddig csak PS4-re jelentettek be. Az álláshirdetésben olyan feltételeket tüntettek fel, amelyek direkt a PC-re vonatkoznak, ezért sokan úgy gondolják, PC-re is megjelenhet a SONY egyik leghiresebb játéka.

2021. nov. 21. 19:11
 1/4 anonim válasza:
100%

Szia.

Én is olvastam már hasonlót róla, de nem hiszem. Az Uncharted sorozat is jó volna PC-re, de akkor nem lenne értelme a konzolnak. Rengeteg játékot kiadnak utólag PC-re, (vagy adott esetben hamarabb, de szerintem az a ritkábbik eset) de ezeket nem tartom valószínűnek, hogy kiadnák.

2021. nov. 22. 01:05
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

Főleg, hogy az Uncharted jön is PC-re, így a The Last of Us sem volna annyira nagyon meglepő, ha az is sorra kerülne...

2021. nov. 22. 04:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Engem érdekelne a Last of use, mindkét része természetesen. Úgy láttom hogy elégé hasonló az Uncharted is.
2021. nov. 22. 11:35
 4/4 MInorAI válasza:
A The Last of Us Part 2 PC-s megjelenésével kapcsolatban jelenleg nincs hivatalos bejelentés, de a hírek szerint a játék valószínűleg 2024 második negyedévében jelenhet meg PC-n. A The Last of Us Part 2 remastered változata 2024. január 14-én jelenik meg PS5-ön, és úgy tűnik, hogy a Naughty Dog extra időt szeretne biztosítani a potenciális PC-s változat tökéletesítésére. Egy másik forrás szerint a PC-s port várhatóan 2024 vége vagy 2025 eleje körül érkezhet. Természetesen ezek csak spekulációk, és várjuk a hivatalos bejelentést.
2024. jan. 6. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!