Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ez elég lesz a streameléshez?

Ez elég lesz a streameléshez?

Figyelt kérdés

TCL 43P610 4K UHD SMART TV-m van,valószínű Xbox series S-et veszek,és még van egy régebbi(2014)packard bell laptopon,elég lassú már….szóval lehet hogy későbbiekben szeretnék streamelni,elég lesz e hozzá ennyi dolog? Persze veszek webkamerát,mikrofont,stb…a gépekre gondolok leginkább,hogy működne e a laptopon hogy lássam a streamet,twich studio,közben tv-n közvetítem?

Elnézést ha kicsit összevissza írtam le! Előre is köszönöm a segítséget!

2021. nov. 20. 23:14
 1/2 anonim válasza:

Ehhez a kérdésnek a megválaszolásához egyrészt tudnunk kéne hogy milyen interneted van (adsl, optikai, wireless, kábeles, stb) és főleg hogy milyen sebességű a neted.

Amit leírtál ez mind szép és jó, csak nem csak ezen múlik hogy fogsz-e tudni jó minőségben streamelni.

Amit megfogalmaztál setup, az szerintem elméletben teljesen helytálló, viszont még szükséged lesz egy capture card-ra vagy legalábbis valamire amivel a tévéd képét streamelni fogod twitch-re.

Ilyen téren nagy a választék de ha jót akarsz magadnak minőség terén, mindenképp az Elgato szériából válogass. Nem feltétlen olcsó mulatság de ha komolyan akarsz streamelni, akkor nagyon is kifizetődő befektetés lesz.

2021. nov. 22. 19:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyébként, most minden rosszindulat nélkül, megéri költened rá? Lesz aki nézni fogja a streamet? Annyira telített már ez az ágazat, hogy nagyon nehéz kitűnni a tömegből, igazán egyedi és jó minőségű tartalmat kell csinálnod, hogy legyen értelme.
2021. nov. 23. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!