Ez elég lesz a streameléshez?
TCL 43P610 4K UHD SMART TV-m van,valószínű Xbox series S-et veszek,és még van egy régebbi(2014)packard bell laptopon,elég lassú már….szóval lehet hogy későbbiekben szeretnék streamelni,elég lesz e hozzá ennyi dolog? Persze veszek webkamerát,mikrofont,stb…a gépekre gondolok leginkább,hogy működne e a laptopon hogy lássam a streamet,twich studio,közben tv-n közvetítem?
Elnézést ha kicsit összevissza írtam le! Előre is köszönöm a segítséget!
Ehhez a kérdésnek a megválaszolásához egyrészt tudnunk kéne hogy milyen interneted van (adsl, optikai, wireless, kábeles, stb) és főleg hogy milyen sebességű a neted.
Amit leírtál ez mind szép és jó, csak nem csak ezen múlik hogy fogsz-e tudni jó minőségben streamelni.
Amit megfogalmaztál setup, az szerintem elméletben teljesen helytálló, viszont még szükséged lesz egy capture card-ra vagy legalábbis valamire amivel a tévéd képét streamelni fogod twitch-re.
Ilyen téren nagy a választék de ha jót akarsz magadnak minőség terén, mindenképp az Elgato szériából válogass. Nem feltétlen olcsó mulatság de ha komolyan akarsz streamelni, akkor nagyon is kifizetődő befektetés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!