Vajon elbírná a folyamatos streamelés + gamingelést ez a mikrohullámú internet?
Hallottam jókat, rosszakat egyaránt erről a “mikrohullámú internetnek” nevezet csodáról, de még sose volt. Viszont most abba a helyzetbe kerültem hogy csak ez jöhet szóba ha netezni szeretnék. Sajnos kábel nincs, ezért ezek után a műhold jött szóba, de azt mondtak hogy ez se “kivitelezhető”(a mobil internet is szóba jött, de az kész vicc amit nyújt...tehát a fenti dologra amire szeretném alkalmatlan)...ekkor tanácsolták ezt:
Ebből is a legerősebbet néztem ki(mivel üzleteit nem válthatok sajna).
Sok mindentől függ hogy fog menni. Függ az AP től való távolságodtól, terep akadályoktól, a nálad kihelyezett station helyes beállításától és konfigurálásától. Vannak már 5GHz-en is nagyon "szennyezett" csatornák, mindenhol helyileg kell megkeresni a legtisztábbat, de még ez sem garancia semmire, hisz bármikor szennyezetté válhat.
Sok telepítő csak azt nézi hogy a térerő megfelelő legyen és üzembe helyezi az eszközt. Vannak azért buktatói a rádiós átvitelnek, de ha megfelelő a kiépítés, a beállítás, ideálisak a körülmények, stabil elérés is megvalósítható hosszú távon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!