Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Honnan tudnék ilyen laptopot...

Honnan tudnék ilyen laptopot beszerezni? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretnék vásárolni egy laptopot. Pontosabban az Asus Vivobook S15 S513ea-t. Az Asusnak az oldalán fent van, hogy 4 féle színben érhető el: vörös, zöld, fekete és fehér. Én amit néztem csak feketét, néhány helyen fehéret találtam, de zöld színben szeretném megvásárolni. Ha valaki tudja hol lehet kapni ilyet neten keresztül, kérem írja meg. Nagyon fontos lenne. Ja és lehetőleg még most, pénteken ugye Black Friday, ezért szeretném aznap reggel, úgyhogy nagyon örülnék, ha akkor megtudnám rendelni zöld színben, nagyon tetszik. Választ előre is köszönöm!

Ui.: ajánlásokat is szívesen fogadok, hogy ilyen színben milyen laptop érhető el, de olyat írjatok, ami teljesítményben hasonló, és ugyanilyen célre megfelel, és nem drágább 200K-nál. Köszi!

2021. nov. 16. 19:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Fél évvel ezelőtt volt hasonló gondom, sajna kénytelen voltam

megvenni fekete színben.

2021. nov. 16. 19:53
 2/4 A kérdező kommentje:

Ezt nem hiszem el:(

Pedig olyan jó lenne.

Akkor nincs más választásom, fekete lesz. Azért köszi a választ;)

2021. nov. 16. 20:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is zöldet szerettem volna és létezett is (tálán most is)

de M. kereskedelmi láncban nem találtam, pedig vagy 10 helyről

volt rendelhető)

2021. nov. 16. 21:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Black friday csak jövő héten lesz .és néz szét német oldalakon hátha ott van ilyen színben
2021. nov. 17. 05:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!