Szeretnék egy "gamer" laptopot beszerezni. A maximális keretem 320e-340e Ft. Valaki ajánlana ilyen árkategóriában viszonylag korrekt darabot?
bocsika, de egy profi gamer nem laposon játszik hanem asztali gépen. Egy asztali gép ugyanabban az árban minden esetbe sokkal izmosabb egy lapostól.
puszikák
köszönöm a "tanácsot", nagyon jól tudom, h az asztali ilyen szempontból jobb, sőt magam is jobban szeretem, de hamarosan 200 km-t fogok ingázni 2 hetente és szeretném magam mellett tudni a munkaeszközömet és a hobbimat egyaránt.
még1x köszönöm ezt a rendkívül hasznos választ!
apple macbook air 12"
vagy macbook pro 15"
én használtam vettem, nagyon megérte
A macbook az mióta gémer? :D
Kérdező, Asus G sorozatot nézd meg, az bírja is a hordozást és viszonylag normális gép. MSI-ket kerüld messzire.
mi az hogy mióta gamer? a legjobb procik a legjobb vga-k a leggyorsabb ssd-k vannak a macbookokban, aluminíum házban, tökéletes hűtéssel, retina kijelzővel, ezekre nem kell ráhazudni hogy "gamer" ezek alapból a legjobbak
ember hol laksz? barlangban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!