Létezik ilyen számológép? (puskázáshoz)
Nekem az órámban volt telefonszám memória, én abba írtam be a dolgokat. Törin évszámokból verhetetlen voltam :D
Az olyan kalkulátorokon amibe lehet hosszabb szöveget átvinni annak olyan a billentyűzete is... tuti a lebukás.
Jajj bocsánat, nekem nem okosórám volt!
1994-1998 között jártam középsuliba, akkor még nem volt olyan :D
Ilyen: [link]
"A kérdésre válaszoljatok, ha nem túl bonyolult."
Tanulj ha nem bonyolult. Legalább nem maradsz ilyen tudatlan. Aki nem képes ráguglizni egy számológépre, az nem érdemli meg hogy válaszoljunk neki.
Ami számológépnek is néz ki olyan nincs.
Mondanám hogy kérdezz a csoporttársaidtól, de a stílusod alapján nem sokan beszélhetnek veled :D
Pont az ilyenek miatt vannak a szórótárgyak. Jobb lesz a világnak ha nem lesz diplomád.
De nagy a szátok így ismeretlenül. Személyeskedés, mondvacsinált feltételezések. Nagyon primitívek vagytok. Mindenki magából indul ki, gondolom ha van is diplomátok max valami büfészak. Világosan látszik, hogy fogalmatok sincs semmiről.
Egyébként találtam külföldi oldalakon a kérdés feltétele előtt, de nem akarok várni az ebayre meg hasonlókra. Casio FX 9860GII SD lesz az én gépem, csak hogy segítsek másnak is, elvileg ez tud mindent,de pontosan ezért tettem fel a kérdést, mert ha valakinek van ilyen, jó lett volna tapasztalat róla.
Ja, nyugodj meg, nem ezen fog múlni a diplomám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!