Mi történik most az instagrammal?
Facebookon jelenlévő botok most "betámadták" az instát is, elvégre is egy cég csinálja őket.
Az már más kérdés, hogy miért nem lépesek ezeket a mai napig sem kiszűrni, mikor több, mint 10 évük volt rá...
Ultragáz, hogy egy ilyen gigaméretű cég nem tudja ezt egy óra alatt megoldani. Én azért jelentettem minden bejelölést, hátha segít nekik.
"Az már más kérdés, hogy miért nem lépesek ezeket a mai napig sem kiszűrni, mikor több, mint 10 évük volt rá..."
Nem ez a szomorú. Hanem az, hogy az insta egy nagyon letisztult, spam mentes platform volt már 10 éve is. De mintha csak egyre rosszabb lenne. És a facebook is csak egyre rosszabb... Én nem értem hogy lehet ennyire negatív irányba haladni.
A facebook mindig is ilyen volt.
Amikor elindult az insta a hódító útrára majd a facebook felvásárolta, én már akkor megmondtam, hogy ez is csak ugyanolyam fos bughalmaz lesz, mint a többi facebook által "fejlesztett" cucc (lásd még a messengert)
Ön is nyert hajszárítót az Instagramon? Ne dőljön be neki [link]
"
Több kamu profil is azt állítja, hogy a bejegyzésben megjelölt felhasználók hajszárítót nyertek, valójában azonban csak az adataikat akarják ellopni.
Napok óta terjed, a hétvégén pedig kifejezetten felpörgött az az Instagramon az átverés, amely azt állítja a gyanútlan felhasználóknak, hogy nyert egy hajszárítót. A valóságban természetesen ez nem igaz, cserébe viszont ellophatják az adatait..."
Nem kell letiltani, mert mindig más fiókból jelölnek
VISZONT
A beállítások menüpont alatt az adatvédelemnél bejelölheted hogy csak a követőid és az általad követett emberek említhessenek meg bejegyzésben és valahol ugyanott azt is beállíthatod, hogy csak az általad követett fiókok és a követőid jelölhessenek meg a képeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!