Fehér színt csak színes nyomtatóval tudok nyomtatni?
Figyelt kérdés
A válaszaitokat előre is köszönöm.2021. nov. 13. 16:35
11/16 A kérdező kommentje:
Értem,nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát. #7-es válaszoló, nem tagadom, hogy ostoba vagyok. Sajnos nem tudtam, hogy a színes nyomtató azokból a színekből keveri a színeket, amiket leírtál és hogy alapból nincs bennük fehér toner. Való igaz könnyen utánanézhettem volna. Sajnálom, ha esetleg kellemetlenséget okoztam neked.
2021. nov. 15. 23:13
12/16 anonim válasza:
Igazából nem baj ha nem tudtad ezeket a szineket amibol kikeveri, de akkor te melyikre tippeltel amiből fehéret lehet kikeverni ? Vagy melyik színhez kell a fehér ?
13/16 A kérdező kommentje:
Hát úgy gondoltam, hogy van benne fekete, fehér, piros, zöld és kék toner. A fehér pedig a fehér színhez kell, ha esetleg valamilyen színes anyagra kell nyomtatni.
2021. nov. 16. 11:07
14/16 anonim válasza:
A nyomtató szubsztraktív (kivonó) színkeverés alapjén működik, a monitor meg additiív színkeverés alapján.
A kivonó színkeverésnél a keverék sötétebb árnyalatú lesz mint a kiinduló színek, az additívnál meg világosabb.
Mivel a nyomtatóban cián, magenta, sárga és fekete festék van, abból maximum csak szürkét tud keverni. Ami piros, zöld, kék színekkel működik az a monitor, de még abban sincs fehér.
15/16 A kérdező kommentje:
Értem, nagyon szépen köszönöm. Mindig jó tanulni valamit. És még egyszer elnézést kérek az oktalanságomért.
2021. nov. 16. 23:23
16/16 anonim válasza:
Kérdező: Buta kérdés nincs, senki sem tudhat mindent. Azt csak néhány modortalan válaszoló képzeli magáról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!