Ha fényképet akarok nyomtatni otthon HP nyomtatóval, milyen patront kell vennem? Csak színes patron van fénykép nyomtatáshoz vagy van fekete is?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm!2013. aug. 25. 13:00
1/4 soccerway válasza:
ha fekete fehérben akarod nyomtatni fekete kell, ha színesben akkor színes is kell.
2/4 A kérdező kommentje:
Természetesen színesben. Csak az itthoni nyomtatóba 2 patront lehet beletenni. Egy feketét és egy háromszínűt. Azt tudom hogy a háromszínű helyére lehet betenni a fénykép nyomtatáshoz való színes patront. De a fekete helyére nem kell valamilyen spéci patron úgy mint a színesnél?
2013. aug. 25. 13:07
3/4 soccerway válasza:
én arról sem tudtam hogy színesből több féle van, elég a sima fekete.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én is csak most hogy keresgéltem patron után. Papírom már van, képek is vannak, ideje lenne nyomtatni is.
2013. aug. 25. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!