Mitől lett a vodafone ilyen 'tré' szolgáltató szerintetek?
10-es
Értem. Én nem tapasztaltam ilyent ( két előfizetéses - flottás - kártyám van, és két feltöltős kártyám - egy az édesanyámnál, egy az anyósomnál -), de ettől még lehetséges.
Nekem a TV és otthoni internet szolgáltatással van bajom.
Hogy mitől lett ilyen, azt nem tudom, de kiakadtam tőlük.
Egyszerűen nincs adás, connect box újraindítás nem segít, internetet 4 méter távolságból már nem fogja, ügyfélszolgálatta ha felhívom, mindent rendben lát, de mégse jó semmi, ilyenkor mi van?
Connect box cserekor aláírattak vmit, természetesen új hűségidő volt benne, 2 év!
A szolgáltatás minősége értékelhetetlen, és már nem küldenek mailt sem, hogy te hülye fizess, hanem ráverik a 4000 Ft-os visszakapcsolási díjat egy kis késésért.
Nagynéném sem kapott csekket, kiderült, hogy már nem küldenek, myvodafone app-on keszteül kell. Nagynéném 60 éves és bár okostelefonja van, de nem ért hozzá. Akinek régi telefonja van akkor az le van sajnálva?
Nagyon bosszantó ez az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!