Az usb-s csatlakozóval ellátott dugallyakból mennyire biztonságos a telefonokat tölteni?
Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 19:22
1/5 anonim válasza:
Dugalj, te süsü, ez nem olyan mint a gally.
Egyébként gyártő függő, amin a CE nem china-exportot jelent és rajta van a GS jelzés, abban megbízhatsz. A kínai olcsó vackoktól meg óvakodj, mert ja kigyullad, akkor a telefon lesz a legkisebb károd.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi.
Most megkövetem magam ezzel a dugalj dologgal.(nekem is fáj így utólag)
2021. nov. 1. 19:48
3/5 anonim válasza:
:)
A többi részét viszont vedd komolyan vásárlásnál.
4/5 anonim válasza:
Szerintem meg teljesen biztonságos, mert pont nem dugvillás/adapteres, vagyis nincs átalakítás közte, csak egy szál a töltéshez, ami összeköt két pontot. Egy darab vezeték. Azon aligha tudnak valamit elrontani.
5/5 anonim válasza:
És a töltésvezérlő alaplap?
Elszállhat a vezérlő, szépen ráengedi a 230V-ot, aztán repül a szoba...
A telefonok töltésvezérlői kb 12V-ig bírják, aztán ráengedik az akksira, ami meg repül a levegőbe.
Az áram nem játék.
Persze ha normális usb-s duglajról(dugaszoló aljzat, a dugalj csak rövidítés) van szó, akkor nem áll fent a a veszély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!