Milyen szolgáltatások vannak telefonon? A google chrome és a google play áruház annak számít?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az infó tanárom egy ppt-t kért olyan szolgáltatásokról, amiket a mobilomon használok. Én a google play áruházra és a google chrome-ra gondoltam, de eléggé suta vagyok ezekkel kapcsolatban. Kérlek ajánljatok szolgáltatásokat vagy legalább erősítsétek meg, hogy a fenti kettő az!!Nagyon sürgős lenne, köszönöm szépen.2021. okt. 28. 20:22
1/4 anonim válasza:
Netflix
Elvira - ha utazol vonattal, ugye tudsz ott is jegyet venni
Online Banking
Bármelyik újság vagy tévécsatorna, amit a telefonodon olvasol vagy nézel, akár az index.hu, vagy ilyen ingyenes is lehet
Ha a Tesco clubcard app fent van a telefonodon, akkor azt is beleírhatod
2/4 anonim válasza:
Simple
Mobilbank
kb az összes közösségi média (Messenger, Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat, Viber, WhatsApp)
Quizlet
játékokon belüli vásárlások
Menetrend appok
használtoldalak appjai, Jófogás, Vatera
webshopok appjai, Aliexpress, emag
Spotify, Netflix, HBO Go, YouTube
Google Drive, Fordító, Fotók, Gmail, Meet, Térkép, Tanterem
felhőtárhely
Adobe Acrobat
Microsoft Office
hirtelen ennyit tudok
3/4 anonim válasza:
Online bankolás, bankkártyás fizetés, emailezés, telefonálás, videochat. Alkalmazások, szolgáltatások vásárlása, előfizetés rájuk (a google play-en keresztül). Vonat, busz, repülőjegy vásárlás, szállás foglalás, videó és zene streamelés, autós, kerékpáros, stb nevigáció....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!