Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tudok egy LG "alap"...

Hogyan tudok egy LG "alap" alkalmazást nem LG telefonra rátölteni?

Figyelt kérdés
A régi LG telefonomon volt az LG QuickMemo+ nevezetű alkalmazás (8.0.24. -es verzió) és abba mentettem kb. 500 jegyzetet. Az új telefonom Oneplus és szeretém valahogy rátenni ezt az alkalmazást, hogy újra tudjak jegyzetelni és a régieket importálni. Rengeteg helyről megpróbáltam letölteni az apk-t de egyiket sem akarta telepíteni a telefonom. Az lehet a probléma, hogy ez egy LG alkalmazás? Ha egy apk extractor-ral megszerzem a régi LG telefonomról az LG system alkalmazásait és telepítem a Oneplus-ra, úgy működhet? Ilyeneket találtam: LG Account, LG AirDrive, LG Bridge Service, LG Connectivity Service, LG GNSS 2.1, LG IMS, LG Input Devices, LG P2p Services, LG RCS Services, LG System Resources, LG System Server, LG WFDS Services... Csak félek, hogy valami baja lesz a Oneplus-nak, ha egy random LG alkalmazást ráteszek.

2021. okt. 26. 09:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!