.txt fájlt .doc fájra átírni az működik? Meg tudják nyitni mások?
Figyelt kérdés
szóval txt fájlt a végén .docx-re írtam át. Én meg tudom nyitni de elvileg ez nem a legjobb módszer. A kérdésem az ha valaki úgy nyitja meg hogy van microsoft wordls-e a gépén [ nekem nincs ] akkor rendesen megnyitja?2021. okt. 25. 16:34
1/5 anonim válasza:
Kedvedért csináltam egy próba.txt fájlt, majd átírtam próba.docx formátumra, és megakartam nyitni worddel, ez az eredmény: [link]
2/5 anonim válasza:
Ha nem hülye, megnyitja mással, pl. jegyzettömbbel, az sincs txt-re korlátozva. Még exe-t is megnyit, persze olvashatatlan.
3/5 anonim válasza:
"szóval txt fájlt a végén .docx-re írtam át.2
Ez ugyanaz, mintha a Trabanton a feliratot lecserélnéd Mercedesre, attól a belső szerkezetet nem fog megváltozni. A megfelelő eredményhez MS Word vagy Libreoffice programban kell mentened a docx formátumú dokumentumot.
4/5 anonim válasza:
Azért csináltam, hogy lássa a kérdező, mit szeretne csinálni és mi lenne az eredménye! (ha már nincs Word a gépén) Egyszerűbb volt megmutatni, mint elmagyarázni!
5/5 anonim válasza:
Úgy látom, hogy a write.exe-ben, vagyis a WordPad-ban lehet docx-ben menteni az újabb rendszereken...
Ha régebbi a windowsod, akkor meg .rtf formátumban mentheted, amit esetleg már át lehet nevezni .doc-ra, de semmiképpen sem docx-re.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!