Mennyibe került egy doboz wago?
Figyelt kérdés
Még soha nem vásároltam. Megnéztem az interneten, és nem hiszem el, hogy 1 DB 130ft. Én azt hittem darabja ilyen 20 forint környékén mozog.2021. okt. 21. 14:07
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
En a helyi villamossagi boltban pont a héten vettem, 60 Ft volt.
3/4 anonim válasza:
A wago? :) Mintha azt mondanád, mennyibe kerül egy autó? Úgy kétszázezertől hetvenmillióig...
4/4 Szirty válasza:
Hát igen... A Wago egy gyártó neve.
Ha mondjuk ilyen wagot akarsz:
Az 400-600 ezer Ft. De nem doboz számra mérik, hanem darabra, modulonként. :)
De ha wago gyártmányú rugós vezetékösszekötőre gondolsz netán, akkor is attól függ hogy:
1. Milyen fajta. nyitható / nem nyitható
2. Mekkora keresztmetszetű vezetékhez való
3. Hány darab vezeték összekötésére való (1, 2, 3, 4, stb)
4. Hol veszed
A Daniella villamossági boltban pl. a nem nyitható kettes 56Ft. Ugyanez nyithatóban 222-es sorozatban 118Ft, 221-es sorozatban 126 Ft. Az ötös nyitható 221-es már 251Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!