Melyik mobil szolgáltató a legjobb?
Szolgáltatásban szerintem a Vodafone. Alkalmakkor szokott lenni ingyen net. Pl. ünnepekhez kapcsolódóan.
Telekom sem rossz, de ott az ügyfélszolgálat kritikán aluli. Bár amióta a Vodafone és a UPC összeborultak, azóta ott is romlott elég rendesen.
#4 Van értelmes használható ügyfélszolgálata bármelyiknek? De most komolyan! :)
Ős Pannon GSM volt nálam az etalon.
5: igen, a Vodafone jó volt. Sajnos csak múlt időben.
Elérhetőek voltak, mindig válaszoltak, általában azonnal megoldották a problémát, az ügyet, telefonon keresztül.
Telekomnál teljesen egyszerű ügyekkel sem boldogulnak, se személyes, se telefonos ügyfélszolgálaton. Kedvencem, amikor a személyes ügyfélszolgálaton az ügyintéző felhívta a saját telefonos ügyfélszolgálatukat, hogy mit kell csinálni :D És neki sem tudtak válaszolni :D
A vodafone addig jó míg nincsen problémád a szolgáltatással, nekem van internetem voda home 50Gb, csak ez a szolgáltató ami jó azon a helyen ahol használom, nem küldenek számlát, majd a következőt kiküldik késéssel megterhelve, 2 hónap után írnak adnak választ a panaszkönyvbe írtakra és ez még a UPC megvásárlása előtt volt!! Mostaniról nem is beszélek, elég megnézni a vodafone facebook oldalát még annak ellenére is hogy folyamatosan rejtik el a kommenteket
És a legnagyobb gond hogy ameddig lesz ezekre a szolgálatosokra vevő addig nem is fog megváltozni az üzleti politikája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!