Az országban tényleg a Telekom a legjobb mobil szolgáltató?
Mindenhol azt olvasni, hogy ők a legjobbak, legjobb lefedettség, stb stb.
Én viszont azt tapasztalom, hogy a 4G hálózaton 5-10 mb a letöltési sebesség, néha alig érteni mit mond a másik híváskor. Csak én vagyok pont rossz helyen? Alföld déli resze, tehát 0 hegy ami arnyékolna.
Vodafone-nál kristálytiszta hívások, és 10-40mb net akármikor mérem. Dual simes telóval vagyok.
"Csak én vagyok pont rossz helyen?"
Szerintem igen. Nálunk mindenki Telekomos (Kecskeméttől lakunk nem messze, 20 km), sose volt semmivel baj.
Lemértem neked a mobilnet sebességét Speedtesten, 4G-n (házon belül): a letöltés 11,9 Mbps a feltöltés pedig 3,26 Mbps lett. De ha nem mérem, észre nem veszem hogy csak ennyi, nálam mindig megfelelő a mobilnet sebessége is.
Nincsenek nagy különbségek.
Nagyobb városokban, főbb útvonalakon gyakorlatilag 100%-os a lefedettsége mindhárom szolgáltatónak. A kis falvakban pedig mindegyik lyukacsos, mert nem éri meg 100%-osan lefedni.
Vidék (2800 fős falu, BAZ megye), 4G, Telekom.
Ping 27 ms
Le: 70,9 Mbit/s
Fel: 5,06 Mbit/s
Nokia 7 Plus, Android 10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!